Tuesday, December 11, 2007

Någon

har hamnat på sjukhus och måste få nya broddar i julklapp. De gamla var uppenbarligen inte anpassade till curlingkängornas mjuka sulor. Jag hoppas man slipper amputera!

Sedan är jag lite osäker:


Eller kanske:


Den mörkblå modellen kan bli besvärlig att använda om man har långkalsonger med lågt hängande gren.

Nej, men allvarligt. Jag hoppas hon snart mår bättre.

6 comments:

hillevi said...

Jag skulle typiskt använda den översta bak och fram.
Den nedersta ser oerhört komplicerad ut, lite som ett träningsredskap. Och långkalsonger med låg gren? Tänk då på en kjol, säger jag! Eller så är helt enkelt den översta dammodellen och den nedersta herrmodellen. Så kan det förstås vara.

hillevi said...

Men vänta, den översta ÄR ju bak och fram? Glögg är ett gift. Jag har ändrat mig, den nedersta verkar säkrare. Mindre utrymme för missuppfattningar.

(fast jag hoppas den inte ska behövas, förstås)

E said...

Jag vill gärna tro att flickan använder sin lite casual, liksom för att visa att hon egentligen är för cool för en rollator.

Men det verkar ju himla kul att vara handikappad, att döma av killens flin.

hillevi said...

Men den ser ju så mycket roligare ut än flickans också!
Kan man tippa ner den där grejen han håller i, tror du? Jag tror man skulle kunna produktutveckla det här till ett kombinerat träningsredskap/hjälpmedel. Tänker på tv-shop. Något med hans maniska leende, den stela blicken in i kameran. Posen. Perfekt.

E said...

Ja, det är något med stelheten. Något med stelheten gör att jag inte tror det vore någon bra idé om man kunde tippa grejen han håller i. Dessutom ser du om du tittar nog att hans bröstkorg är fixerad av ytterligare en ram. Gud vad skönt det skulle vara att rulla till jobbet om morgnarna i en sån där!

hillevi said...

Ja, det där med teknik har aldrig varit min starka sida.

Jag tycker du ska satsa på en. Perfekt i lätta nedförsbackar. (eller kanske inte, vid närmare eftertanke)